Veel bedrijven willen graag hoog ranken in Google. Want dat bevordert de vindbaarheid. In deze blog willen we je graag meer vertellen over wat een online marketingbureau op dit vlak voor je kan doen. Bij https://www.traffictoday.nl/ weten ze je zeker te laten ranken in de zoekmachine van Google. Lees er snel meer over. 

SEO-optimalisatie 

Als bedrijven hoger in Google willen ranken, dan is het mogelijk om dit voor elkaar te krijgen met SEO-optimalisatie. Dit is te bereiken door bijvoorbeeld zoekwoorden systematisch in de content van de webpagina´s te verwerken. Een oplossing in dit geval is bijvoorbeeld een landingspagina te schrijven op basis van een zoekwoord waar veel mensen op zoeken. 

SEA strategie uitzetten

Wanneer we het over SEA hebben, dan gaat het over search engine advertisement. Je kunt dan denken aan advertenties in de zoekmachine van Google. Op deze manier kunnen bedrijven acties en producten voor het voetlicht brengen. In principe worden er zoekwoorden aan een advertentie gekoppelt. Deze worden ´actief´ wanneer iemand een zoekopdracht uitvoert die overeenkomt met deze zoekwoorden. Dan komen de advertenties en die staan dan vaak bovenaan in de Google resultaten. Een prima manier om je potentiële klanten aan te spreken. Wil je meer weten? Neem contact op met een online marketingbureau. 

Google mijn bedrijf

Door te zorgen dat een bedrijf een geoptimaliseerd GMB-account heeft waarop foto´s, Google-posts, adresgegevens, een overzicht van producten en diensten, et cetera, te zien is, zal het bedrijf in de lokale zoekresultaten van Google te zien zijn. Is het profiel volledig en juist ingericht, dan is het zaak om reviews te verzamelen van klanten. Reageer dan ook zeker op deze reviews. Dat geeft een signaal naar Google dat het bedrijf communiceert met haar klanten. Er zijn nog meer zaken die hierbij een rol kunnen spelen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met traffictoday.nl. 

Veel plezier met het runnen van je business. Of misschien wil je wel bij een marketingbureau werken. Dan kun je altijd even contact opnemen met een bij jou in de buurt.